Wat is het verschil tussen "Standaardwaarden herstellen" en "Muis resetten"?

Wat is het verschil tussen "Standaardwaarden herstellen" en "Muis resetten"?

"Standaardwaarden herstellen" zet alleen DPI, pollingfrequentie, scrollrichting, instellingen voor soepel scrollen en sneltoetsen terug naar de standaardwaarden. De koppelingsgegevens blijven behouden, dus opnieuw koppelen is niet nodig.

"Muis resetten" zet de muis terug naar de fabrieksinstellingen. Naast het herstellen van de bovenstaande instellingen worden ook de BLE1/2/3-koppelingsgegevens gewist. Je moet het Bluetooth-apparaat daarna opnieuw koppelen. De koppeling met de USB-ontvanger blijft behouden.