Jeśli przycisk został skonfigurowany na Mac, czy nadal będzie działać po przełączeniu na Windows?

Jeśli przycisk został skonfigurowany na Mac, czy nadal będzie działać po przełączeniu na Windows?

Tak. Jeśli przypiszesz polecenia z listy Glide, mapowania dla Mac i Windows zostaną zapisane w myszy jednocześnie. Po przełączeniu systemu oprogramowanie układowe automatycznie wysyła polecenie odpowiednie dla bieżącego systemu operacyjnego, więc funkcja będzie nadal działać — nawet jeśli nigdy nie została skonfigurowana za pomocą oprogramowania, oprogramowanie układowe wyśle właściwe polecenie.
Jedynym wyjątkiem jest niestandardowy skrót (zdefiniowana przez Ciebie kombinacja klawiszy), który ma stałą wartość i może nie działać po przełączeniu systemu.