Czy ustawienia skrótów znikną po ponownym uruchomieniu lub przełączeniu urządzeń?

Czy ustawienia skrótów znikną po ponownym uruchomieniu lub przełączeniu urządzeń?

Nie. Ustawienia są zapisywane w sprzęcie myszy i zachowują się po ponownym uruchomieniu. Ustawienia działają również po przełączeniu źródła sygnału; jednak między systemami operacyjnymi będą działać tylko polecenia dostępne w danym systemie.