Jaka jest różnica między „Restore Defaults” a „Reset Mouse”?

Jaka jest różnica między „Restore Defaults” a „Reset Mouse”?

"Przywróć ustawienia domyślne" resetuje wyłącznie DPI, częstotliwość odpytywania, kierunek przewijania, ustawienia płynnego przewijania i skróty do wartości domyślnych. Informacje o parowaniu zostają zachowane, więc nie trzeba ponownie parować urządzenia.

"Resetuj mysz" przywraca mysz do stanu fabrycznego. Oprócz przywrócenia powyższych ustawień usuwa również rekordy parowania BLE1/2/3, dlatego później trzeba ponownie sparować urządzenie Bluetooth. Parowanie z odbiornikiem USB zostaje zachowane.